FESTA PÀDEL 2014

La PRIMERA festa del pàdel del nostre club, va donar inici a les 9 del matí, el passat 14 de juny amb l'americana femenina i alumnes de la nostra escola de pàdel. Americana molt divertida on els jugadors/es van riure molt jugant. Les guanyadores van ser Valentina Bayona y Verónica González guanyant a la final a Pedro Guirao i Cristina Ardèvol. Tot seguit, les i els participants van poder gaudir de la piscina del nostre club.

A les 12 van donar inici les finals del II Torneig Head tant absoluta com de consolació. David Rasco i Oscar Naharro van guanyar a Manuel Saldaña i Jesus Arévalo per 6/2 6/2 a la absoluta i David Jurado amb Victor Baixauli van fer el mateix amb Jordi Rubio i  Luis Fernández al quadre de consolació.

A les 13,30 hores van començar les finals. La final absoluta la disputaven el nostre coordinador Borja Trujillo fent parella amb Daniel Del Pozo contra David Rasco i Oscar Naharro. Aquests últims van acabar guanyant per un clar 6/1 6/1. Paral·lelament es diputava la final de consolació entre Ferran Marco i Alfred Porcar contra David Jurado i Victor Baixauli. els primers van resultar campions per 6/3 6/3.

Quan les finals van acabar, es va fer entrega de trofeus als guanyadors del nostre Rànking femení i masculí, així com, als guanyadors del II Torneig Head a la piscina. També vam fer sorteig d’un paleter Head, que va guanyar Juan Antonio Yuste, i de la pala Head que va tocar a David Jurado.

Finalment, vam poder gaudir d' una magnífica barbacoa a la piscina.

La festa va acabar amb la americana masculina on els guanyadors van ser Daniel Mohino y Manuel Molina que es van imposar a David Martinez i Jesús.